DESPRE NOI

Haide sa ne cunoastem

Echipa Cidev Concept te asteapta cu idei creative!

Firma Web Design Brasov

Firma Web Design Brasov

Firma Web Design Brasov

We Don’t Create Websites…

We Create Success!

Cidev Concept este o echipa tanara si dinamica, pasionata atat de marketing cat si de web design, optimizare SEO si branding. Fiecare proiect reprezinta o oportunitate sa oferim tot ce avem mai bun, aratandu-ne creativitatea, pasiunea si vasta experienta.

Pasiune… Ambitie… Responsabilitate… Perseverenta…

Cidev Concept a luat nastere, ca majoritatea business-urilor din domeniu, atat din pasiunea noastra pentru marketing online, cat si din dorinta puternica de a oferi tehnologii noi si moderne celor care isi doresc un website perfect functional si cu un design atractiv.

Suntem o firma de web design care are ca tinta principala succesul clientilor nostri in mediul online. Pentru atingerea acesteia, am conceput oferte si pachete speciale de servicii care se muleaza pe nevoile oricarui tip de business atat din Romania, cat si din intraga lume.

FIRMA WEB DESIGN BRASOV

Fa cunostinta cu expertii nostri


0786226246 / radu@cidev.ro
CO-FOUNDER / CEO
Radu Aurel

Radu Aurel


0786226220 / timea@cidev.ro
CO-FOUNDER / WEB DESIGNER
Radu Timea

Radu Timea


0746730046 / andrei@cidev.ro
WEB DESIGNER
Stefanescu Andrei

Stefanescu Andrei


0723101818 / elena@cidev.ro
WEB DESIGNER
Dobre Elena

Dobre Elena

Imaginea Businessului Tau Conteaza!

Noi iti oferim solutii eficiente

Cidev Concept nu este doar o firma de web design in Brasov, noi suntem o echipa de experti care isi doresc sa ajute cat mai multe afaceri mici sau mari, sa-si gaseasca drumul catre succes. Utilizam cele mai eficiente strategii de marketing online, care nu doar cresc numarul potentialilor clienti. Dar vor creste si conversia acestora in vanzari reale.

Iti oferim solutii eficiente de branding, rebranding si identitate vizuala, prin realizarea unui logo unic. De asemenea, expertii nostri vor construi o imagine impecabila a bsuiness-ului in mediul online, creand un site web modern, dinamic si usor de utilizat. Acesta va avea un continut relevant, lizibil si atragator. Alaturi de echipa Cidev, succesul afacerii tale este mai aproape ca oricand.

Firma Web Design Brasov
Firma Web Design Brasov
Firma Web Design Brasov

Tinta noastra este succesul tau!

Afacerea ta este noua si nu sti cum sa iti promovezi produsele sau servciile? Cum ar fi sa gasesti intr-un singur loc tot ce are nevoie o afacere pentru a fi lansata cu succes? Colaborarea cu Cidev Concept incepe cu o intalnire/conferinta (telefonica, online sau in persoana), prin care vom defini nevoile business-ului tau.

Acest lucru este important, deoarece, fiecare business este unic, cu nevoi si copuri diferite. Acestea necesitand strategii de promovare personalizate. Iar, in functie de nevoile business-ului tau, vom oferi strategii complexe, eficiente, unice si potrivite afacerii tale.

10

Ani de experienta

547

Website-uri create

721

Optimizari SEO

1315

Clienti multumiti

Ai nevoie de un site web? Te asteptam cu idei creative!

Echipa noastra iti sta la dispozitie.

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Call Now Button