About Classic

Misiunea noastra

Ne dorim sa ajutam clientii in oferirea de solutii si sprijin necesare in domeniul de marketing online pentru orice afacere, fie de inceput, fie international.

Viziunea noastra

Mediul online este in continua crestere si dezvoltare, iar noile tehnologii isi fac aparitia in mod constant. Noi dorim sa le implemetam cu success in publicitatea online, si sa ajutam clientii cu solutii pentru cresterea si dezvoltarea afacerilor acestora.

Valorile noastre

Pasiunea, creativitatea si profesionalismul sunt reprezentate de fiecare proiect si relatie cu clientii. Agentia noastra este definita prin serviciile de calitate superioara si sigure.

DE CE NE-AI ALEGE

Numerele noastre in activitatea noastra

De-a lungul activitatii noastre am creat peste sute de website-uri si am ajutat in crearea de noi identitati vizuale sau la recrearea acestora.

10

Ani de experienta

547

Website-uri realizate

721

Website-uri optimizate

1312

Branding si rebranding

Cine suntem noi?

Agentia noastra a fost creata din pasiunea pentru noile tehnologii din domeniul de marketing online, dar si prin raspunderea la cerere pe piata pentru solutii eficiente pentru afaceri. De la micile afaceri de inceput, la afacerile mari internationale, noi oferim strategiile necesare cresterii si dezvoltarii acestora. Suntem mereu in pas cu ultimele tehnologii din mediul online, si le implementam in proiectele noastre.

 

Fiecare proiect reprezinta sansa de a ne arata creativitatea, ideile, experienta si cunostintele in web design pentru a crea un website ideal pentru orice tip de afacere. Portofoliul nostru reflecta profesionalismul si experienta noastra de-a lungul timpului. Pentru noi, un client multumit inseamna o colaborare de succes.

Solutii de marketing online!

Cum internetul are o mare importanta in viata noastra, acesta reprezinta mediul ideal pentru a reprezenta mai bine afacerea ta si a castiga cat mai multi clienti din mai multe zone. Chiar daca este o afacere de inceput sau o afacere cu o vechime mare, strategiile ideale de marketing online sunt necesare in a creste si a dezvolta afacerea.

 

Concurenta va fi mereu prezenta, chiar si pe mediul online, si vei avea nevoie de strategii cat mai puternice pentru a-i depasi. Vei avea nevoie de un brand unic si personalizat, pentru a te recunoaste clientii mai usor, de un website pentru afacerea ta, de strategii SEO pentru a fi pe primele pozitii pe Google si de mentenanta pentru functionalitatea website-ului. Toate acestea si mai multe le veti gasi la Cidev Concept.

Fa cunostinta cu echipa!

Echipa noastra e mereu pregatita pentru a oferi solutii pentru succesul afacerii tale!
Firma Web Design Brasov

Radu Aurel Marius

Co-founder / CEO

Firma Web Design Brasov

Radu Timea

Co-founder / Expert SEO

Firma Web Design Brasov

Arthur

Responsabil Anti-Stress

Solutii inteligente de marketing online!

Call Now Button