Administrare Pagina Web

Mentenanta Website

We don't create websites... We create success!

Mentenanta Website Brasov

Servicii de Mentenanta Website Brasov potrivite afaceri tale!

 

Mentenanta Website Brasov

Mentenanta. Administrare. Gazduire.

NE VOM ASIGURA DE BUNA FUNCTIONARE A WEBSITE-ULUI TAU!

Serviciile de Mentenanta Website sunt extrem de importante pentru a mentine un website functional. Odata online, orice website devine vulnerabil la virusuri si alte probleme de functionare. Cu un pachet de mentenanta, va veti asigura ca echipa noastra de profesionisti va continua sa lucreze la website-ul dvs.

Mentenanta Website Brasov – Daca alegeti serviciile noastre de mentenanta, veti avea parte de numeroase beneficii. In primul rand, vom executa modificari de continut (aduagare imagini in galerie, administrarea sectiunii de echipa, adaugare/scos servicii/produse, etc). Dar ne vom asigura si de sanatatea website-ului.

UN WEBSITE SIGUR SI FUNCTIONAL

Ce servicii implica mentenanta unui website?

Pe langa modificarile de echipa, galerie, pret, servicii, etc, ne vom asigura si de functionarea optima a website-ului. Ne vom asigura ca acesta are toate actualizarile la zi. In plus, in cazul unei virusari sau a unei erori, ne vom asigura de rezolvarea problemei in cel mai scurt timp.

De asemenea, clientilor vechi le oferim si un redesign. Mai ales in cazul in care tema utilizata devine invechita, iar website-ul nu face fata actualizarilor. Alegeti acum pachetul potrivit de mentenanta si bucurati-va de un website functional 24/7.

Mentenanta Website Brasov
MENTENANTA WEBSITE BRASOV

De ce sa alegi Cidev?

Echipa noastra este pregatita pentru orice situatie. Indiferent de problema cu care se confrunta website-ul sau de modificarile pe care le doresti, noi iti vom oferi solutiile cele mai potrivite si rapide.

Nu lasa website-ul tau sa devina vulnerabil! Acesta va scadea increderea clientilor tai in serviciile si/sau produsele oferite. Pachetele de mentenanta implica realizarea de modificari, interventii si servicii de antivirus.

Pentru orice intrebare, nu ezita sa ne contactezi!

Contacteaza-ne

Stabileste o intalnire. Suna la: 0786 22 62 46

Luni-Vineri 8:00 AM – 16:00 PM

Stabileste o intalnire. Suna la: 0786 22 62 46

Sau contacteaza-ne utilizand Formularul de contact

Contacteaza-ne

Call Now Button