Ce este un examen auto sală categoria B și cum să te pregătești pentru el?

Scopul examenului de conducere este de a evalua conformitatea cunoștințelor, aptitudinilor, comportamentului și obiceiurilor unei persoane cu cerințele de calificare pentru un șofer. Toată lumea își dorește să conducă o mașină frumoasă, dar pentru a o conduce nu este suficient doar să fii proprietarul ei.

Trebuie să faci școala de șoferi categoria B și să dai un examen auto sală categoria B, precum și unul de trafic cu poliția. Examenul cu regulile de circulație, este un set de teste la care trebuie să răspunzi corect. Dacă vei răspunde corect la toate cele 22 de întrebări vei fi admis. Dacă ți-ai însușit corect toate cunoștințele, vei ști deja din memorie toate răspunsurile la întrebări. Diferența dintre teste în fiecare an este nesemnificativă în majoritatea cazurilor, iar examinatorii pur și simplu înlocuiesc vechile teste cu sarcini noi sau pur și simplu adaugă câteva, în timp ce esența rămâne aceeași și nu vei simți mare diferență între sarcini.

Principalul lucru este să-ți amintești ce ai învățat, pentru a răspunde corect la întrebările cu trucuri sau cele ilogice. Examenul la sală categoria B înseamnă chestionare cu întrebări cu ilustrații practice, ceea ce înseamnă că pe lângă lectura cu reguli de circulație, ar trebui să faci și chestionare pentru examenul auto, pe care le găsești online. Multe site-uri oferă astfel de chestionare pentru promovarea examenului la sală categoria B.

Ce îți poate fi util pentru un examen auto sală categoria B?

Pentru ca să fii admis și să apară pe ecranul calculatorului din sala de examinare că ai fost admis, trebuie să răspunzi corect la 20 din 22 de întrebări. Și pentru asta, trebuie să cunoști regulile de circulație pe de rost. Fiecare persoană percepe informația în felul său: unii au nevoie de un text al regulilor de circulație, alții au nevoie de o imagine vizuală, și mai există o categorie de oameni care percep datele după ureche. Prin urmare, într-o Scoala De Soferi Brasov, toate metodele sunt combinate: regulile sunt rostite și înțelese în imagini exemple și sunt prezentate în literatură și o colecție de reguli de circulație.

În plus, poate fi util cursantului să analizeze meticulos și atent fiecare regulă și să consolideze materialul abordat la cursuri, repetându-l acasă.

Examen auto sală categoria BLa examen, viitorului șofer i se vor oferi mai multe variante pentru situația din trafic, iar acesta trebuie să aleagă varianta corectă. Dacă îți amintești câteva puncte importante și înțelegi principiul în sine, iar regulile îți devin logice, îți va fi mult mai ușor. Este mai bine să repeți regulile de circulație în fiecare zi. Diverse aplicații mobile îți pot fi de ajutor – ele simulează situații pe care un potențial șofer trebuie să le înțeleagă. Sau conțin o listă de întrebări sub formă de test, exact așa cum va fi la examenul de la sală.

Este bine să alegi o aplicație care are statistici, deoarece este foarte util să vezi greșelile tale comune și să le corectezi. Uneori, o persoană, care merge să dea examen auto sală categoria B, citește pur și simplu întrebarea cu neatenție și în acest caz, alege varianta greșită. De aceea, trebuie să încerci să te concentrezi cât mai bine. Uneori, chiar confundă semnele rutiere și atunci trebuie să repeți subiectul corespunzător, până îl vei stăpâni în totalitate. Astfel de teste te ajută să faci față anxietății în timpul examenului la sală, și după ce le treci în mod repetat, poți avea încredere în cunoștințele tale.

Cum te pregătești să faci față anxietății?

Emoția nu a ajutat niciodată pe nimeni să facă față unui examen. Trebuie să te adaptezi la examenul auto categoria B, iar importanța unei atitudini psihologice nu trebuie subestimată. Scopul este să fii calm în fața calculatorului în toate circumstanțele.

Și nu numai în timpul examenului auto categoria B, care te aduce mai aproape de obținerea permisului de conducere. Abilitățile nu pot apărea în cinci minute, motiv pentru care 24 de ore sunt dedicate teoriei și 30 de ore conducerii la o școală de șoferi. Înainte de examenul auto sală categoria B, trebuie să derulezi înapoi tot ceea ce ai învățat, crescând treptat complexitatea exercițiilor.

Call Now Button